tag:blogger.com,1999:blog-2075334735523010854.post5396573342912802990..comments2023-10-28T05:13:19.786-07:00Comments on BARIŞ EGENİN ANNESİ: 10 DAKİKADA KUZU PİRZOLAbarışegeninannesihttp://www.blogger.com/profile/12380029530506811735noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2075334735523010854.post-5634535655060838402014-04-10T09:34:43.656-07:002014-04-10T09:34:43.656-07:00:)kuzu eti dana etine göre daha yumuşak oluyor tab...:)kuzu eti dana etine göre daha yumuşak oluyor tabi.yemek yaparken tuzu en son atarım ama biftek ,pirzola da tuz atılır.tabi eti de güzel olmalı :))barışegeninannesihttps://www.blogger.com/profile/12380029530506811735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2075334735523010854.post-50713762677453629482014-04-10T06:42:17.236-07:002014-04-10T06:42:17.236-07:00İsmini duyduğum anda olsa da yesek dediğim kuzu pi...İsmini duyduğum anda olsa da yesek dediğim kuzu pirzolayı görünce geldim. Geldim ama biraz şaşırdım. Eskiden beri,kırmızı etlerin çiğken tuzlanırsa sert olacağını bilirim. Bir çok şey gibi bu anlayış da değişti demek ki. Barış Ege'ye afiyet olsun :) Sevgiler...RABİA SERTELİhttps://www.blogger.com/profile/03593510698956480834noreply@blogger.com