HABERLER GÜNDEM

13 Ocak 2016 Çarşamba

Küçük Prens Temalı Kapı Süsü

küçük prens temalı keçe kapı süsü
  Süpriz bir şekilde ailemize gelişiyle, bizi çekirdek aile statüsünden geniş aile statüsüne yükselten , oğluşum , küçük prensim ,canımdan can kattığım Furkan'ım ...Evet şaka gibi ama Allah'ım bize bağışlarsa üç tane evlat sahibi olduk.Vatana, millete ve birbirlerine kardeşler olarak hayırlı olmaları en büyük duamdır onlar için.

  Çok ilginçtir ikinci çocuğa alışma sürecimiz zaman almışken ,üçüncüyü hemen sahiplendik.Hani hep söylenen ilk çocuk hikayesi aslında ...Bütün sevgimizi ,ilgimizi vermişiz , neredeyse o artık bir çocuk değil evde sözü geçen bir birey haline gelivermiş meğerse.. .Öyle ki Güney'in sanki üç tane ebeveyni varmış gibiydi. Yani Ege 'nin de kardeş dengesini kurması biraz zaman aldı. Yaşananlar tecrübeyle sabitlendi ki Furkan 'ı hiç yadırgamadık. Ege 'nin bir kardeşi daha bizim de bir çocuğumuz daha oldu. Küçük Prensimize hemencecik alıştık. Güney henüz yaşananları anlamlandırabilicek bi yaşta değil ama o da bi taraftan büyürken bir taraftan kardeşine alışacaktır.
   Bir kapı süsüne başlamadan önce en zorlandığım nokta teması ,sonra onun çizimi. Kalıplarını çıkardıktan sonra iki günlük bir iş aslında .Ama  prens temasına karar verdim ya eee prens nasıl olacak, atı da olsun mu  ya  sarayı  ??? Derken uzun zaman aldı küçük prensimizin kapı süsünü yapmak  :)  Sonuçta kapı süsümüz ortada .Umarım  beğenilir ve yapmak isteyenlere feyz olur.Şimdi sizleri resimlerle başbaşa bırakayım .Sevgiyle  mutlulukla kalın....:)





Diğer kapı süsü modellerine buradan ulaşabilirsiniz.
Keçe çalışmalarıma buradan ulaşabilirsiniz.

1 yorum:

Mervenin evinden dedi ki...

NE tatlı olmuş buuu, bayıldım eline sağlık ;)